Despre felicitări

Oferă Felicitări Magice: un fel nou de a trimite un mesaj și un cadou cuiva drag, care îmbină tehnologia cu hârtia. Cu ajutorul unei felicitări printate, poți trimite cuiva drag cărți digitale, muzică, filme sau audiobooks.

Cum funcționează: felicitarea conține un QR code – printr-o simplă orientare a camerei de la smartphone către cod, automat se va deschide cadoul electronic. E chiar atât de simplu.

În cazul în care smartphone-ul este mai vechi, trebuie doar să descarci gratuit aplicația QR Code Reader din Google Play sau App Store.

Cum poți comanda felicitările noastre: poți comanda felicitările de la noi pe site, cu livrare gratuită la minim 3 felicitări. Plata se poate face direct curierului sau online, în siguranță, cu cardul. Vei regăsi felicitările noastre și în punctele de livrare Elefant și în magazinele Diverta.

CD-urile și DVD-urile sunt demodate. Cărțile pot ocupa prea mult spațiu. Dar bucuria de a despacheta un cadou va rămâne întotdeauna o emoție și o experiență memorabilă. De la poveștile copilăriei la poezie internațională, de la literatură universală la muzică clasică, felicitarea pe care o vei trimite cu ajutorul nostru va impresiona și va avea și o notă personală.

Oferta corporate: contactați-ne la adresa de e-mail info@magicpaper.club pentru a primi o ofertă personalizată, în cazul în care doriți să oferiți Felicitările Magice ca beneficiu de angajator.

Descoperă o lume întreagă într-o felicitare.